Activitats interactives del curs EP! Escolta i Parla per practicar

CNL L'Heura

Cursos de català

Una de les professores del CNL L'Heura, la Gemma Castañé, ha participat en l'elaboració del material del curs Ep! Escolta i Parla. Ara fa pocs dies que s'ha acabat de publicar el material amb activitats interactives del tercer mòdul del curs.

El curs oral de català Ep! Escolta i Parla, creat per la Secretaria de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística, s'adreça a persones adultes no alfabetitzades o amb poc bagatge acadèmic, que no entenen ni parlen català, amb l'objectiu que puguin resoldre les necessitats bàsiques de la vida quotidiana en català. El curs està organitzat en tres mòduls i treballa nou temes relacionats amb la vida quotidiana. El material complementari del curs són els vídeos i les activitats interactives.

Els alumnes dels cursos inicials i bàsics podeu practicar amb el material interactiu del curs oral Ep! Escolta i Parla per repassar el que heu après a classe. Són activitats senzilles i molt divertides. Busqueu el tema que us interessi i trieu el mòdul 1, 2 i 3 segons el grau de dificultat. Aquí en teniu l'enllaç:

Vols compartir aquesta notícia?