L’Oficina de Català d’Esparreguera organitza la 1a Trobada de parelles lingüístiques a la Biblioteca Municipal L’Ateneu

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

Aquesta iniciativa crea un espai d'intercanvi d'experiències i representa un reconeixement a la comunitat local que participa en el Voluntariat per la llengua

Aquest dimecres 26 d'octubre ha tingut lloc la 1a Trobada de Parelles Lingüístiques d'Esparreguera, una iniciativa que vol ser un espai perquè les persones que participen en el Voluntariat per la llengua (VxL) puguin posar en comú dubtes o neguits sobre l'activitat i consells o trucs per a les converses.

En aquesta ocasió, una vintena de voluntaris i aprenents han assistit en aquesta primera edició, que ha tingut lloc a la Biblioteca Municipal L'Ateneu.

Durant la Trobada, els assistents s'han pogut conèixer i reconèixer com a membres del col·lectiu que forma part del VxL, un fet molt interessant perquè ha ajudat a donar una idea clara de la dimensió i la importància que té aquest programa a Esparreguera, una vila on tradicionalment sempre és un èxit. Molts dels assistents a la trobada es coneixien, però no sabien que estaven fent el VxL.

D'altra banda, també hi ha hagut temps per a compartir reflexions al voltant de la llengua catalana, de la dimissió lingüística dels catalanoparlants i del paper clau que juga el VxL en aquest panorama sociolingüístic.

Tothom ha valorat positivament l'experiència, que de ben segur es tornarà a programar properament.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?