Inaugurada una nova edició del Voluntariat per la llengua a Lloret de Mar

CNL de Girona

Voluntariat per la llengua

Ahir al vespre, es va donar per inaugurada una nova edició del Voluntariat per la llengua a Lloret de Mar. A partir d'ara, quaranta-vuit persones -distribuïdes en divuit parelles, dos trios i un quartet- quedaran una hora a la setmana al llarg de deu setmanes per conversar en català. De mica en mica, la participació va recuperant les dades d'abans de la pandèmia. L'edició d'ara fa f ajust un any va comptar amb la participació de dotze parelles i un trio lingüistics.

L'acte de presentació de les noves parelles (i trios i quartet) va començar amb un tast d'havaneres, a càrrec del grup lloretenc Es Vano, integrat per lloretencs jubilats, que van oferir un concert de poca durada pero molta qualitat.

L'Oficina de Català de Lloret de Mar, del Consorci per a la Normalització Lingüística, que és qui gestiona el programa del VxL al municipi, convida totes les persones participants en el Voluntariat per la llengua a gaudir de les activitats fora de l'aula organitzades per als alumnes dels cursos de català de l'entitat. D'aquesta manera, aquest mes de novembre podran assistir a un taller de teatre, un taller de ioga i a un taller de cuina, organitzats en el marc de les activitats de cohesió i foment de la llengua promogut pel Departament de Cultura de la
Generalitat de Catalunya.

 

Vols compartir aquesta notícia?