L'acte d'inici de curs i l'exposició "Vinyetes: història del còmic en català" centren l'espai d'aquesta quinzena

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Centrem l'espai d'aquesta quinzena en diverses activitats organitzades des del CNL per fomentar l'ús del català. La primera, un cicle de tertúlies per practicar la conversa d’una manera informal, programades per a cada dimecres a partir del 2 de novembre fins al 21 de desembre, de 18 a 19 h, a la Biblioteca Sant Ildefons.

La segona activitat gira al voltant del món del còmic i recupera l'exposició «Vinyetes: història del còmic en català», que estarà exposada durant el mes de desembre a l'aulari del CNL en el marc de la Mostra de Còmic de Cornellà. Amb aquesta exposició, a la qual s'integraran les obres guanyadores del premi a la millor historieta en català dels darrers 10 anys, des del Centre es vol celebrar el 27è aniversari d'aquest premi del Concurs de Còmic "Ciutat de Cornellà".

En l'àmbit de l'ensenyament, s'informa del termini per demanar una prova de col·locació de cara a les inscripcions als cursos del trimestre següent. I, finalment, tanquem el programa recordant l'acte d'inici de curs 2022-2023 amb l'espectacle "Quan parles fas màgia", que es farà a l'Auditori de Sant Ildefons el dimecres 26 d'octubre a les 19 h.

Tota aquesta informació, la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

Vols compartir aquesta notícia?