El Voluntariat per la llengua participa a la I Fira de Mostres d’Entitats de Voluntariat a Vilafranca

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Voluntariat per la llengua

La Fira donava visibilitat a l'acció del voluntariat a la vila i mostrava a la ciutadania els projectes que desenvolupen la vintena d'entitats que hi van participar

Una vintena d'entitats, associacions, fundacions i altres col·lectius vilafranquins van participar a la primera edició de la Fira que va tenir lloc durant el matí del diumenge 23 d'octubre, entre les 11 del matí i les 2 del migdia, a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca.

Donar visibilitat

L'Oficina del Voluntariat de l'Ajuntament de Vilafranca va organitzar la Fira i hi van participar gran part de les entitats que s'apleguen al voltant de la Taula d'entitats. L'objectiu era donar visibilitat a l'acció del voluntariat a la vila i mostrar a la ciutadania els projectes que desenvolupa cada entitat, juntament amb la tasca que els voluntaris duen a terme durant l'any.

El VxL a la Fira

El programa del Voluntariat per la llengua (VxL), que es dinamitza a través del Servei de Català de Vilafranca i l'Alt Penedès, també hi va ser present oferint informació a les persones interessades, tant del programa del VxL com de l'oferta del Servei de Català.

Aquesta primera edició de la Fira va ser exitosa tan pel que fa al nombre d'assistents, va ser molt concorreguda durant tot el matí, com pel bon ambient que s'hi transmetia, amb música i ball inclosos.

Voluntàries del VxL i tècniques del Servei de Català a la Fira.

Vols compartir aquesta notícia?