Més de 200 assistents a l'acte d'inauguració del curs 2022-2023 del CNL de Badalona i Sant Adrià

CNL de Badalona i Sant Adrià

Cursos de català, Voluntariat per la llengua, CPNL

El CNL de Badalona i Sant Adrià va donar ahir, 27 d’octubre, el tret de sortida del curs 2022-2023 amb el seu primer acte d'inauguració de curs, al qual van assistir més de 200 persones.

L'acte d'inauguració del curs 2022-2023 del CNL de Badalona i Sant Adrià va ser tot un èxit. Després de 33 anys en marxa, el CNL va dur a terme el seu primer acte d'aquest tipus, i va comptar amb la presència de més de 200 persones, entre les quals hi havia participants del Voluntariat per la llengua (VxL) i alumnes dels cursos.

La vetllada, que no va deixar indiferent a ningú, va tenir lloc al Centre Cívic la Salut, atès que durant el mes d'octubre el CNL ha estat molt vinculat al barri, especialment amb el concurs "A l'octubre, la Salut fa cultura", que serà vigent fins al 31 d'octubre, i que pretén promoure el comerç local i l'ús del català al barri.

Com que es tractava d'una data important al nostre calendari, vam preparar diverses sorpreses. Després que la coordinadora de Dinamització, Silvana Casal, i la directora del Centre, Natàlia Tomàs, donessin la benvinguda als assistents i presentessin l'acte, el Joan i la Birgitte, parella lingüística del VxL, van compartir la seva experiència dins del programa. Més tard, el mag Juanola va oferir un espectacle que ens va deixar bocabadats, amb un bon grapat de trucs, en molts dels quals van participar alguns dels assistents. També ens va acompanyar la regidora Aïda Llauradó, que va cloure l'acte. Finalment, es va realitzar un sorteig de tres lots de premis entre el públic i vam cantar tots plegats Camins, de Sopa de Cabra, amb l'acompanyament de guitarra d'un dels professors, l'Oriol Cuadras.

Vols compartir aquesta notícia?