Mans Unides Vallès Oriental, entitat col·laboradora amb el Voluntariat per la llengua de Granollers

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Mans Unides Vallès Oriental col·labora en l'aprenentatge i ús del català entre els seus associats. L'equip actual és de 30 persones de Granollers, Cardedeu, la Garriga, Llinars i Parets. 

La dinamitzadora del VxL, Anna Codina, lliura el diploma d'entitat col·laboradora del Voluntariat per la llengua a Joan Quintana, responsable de Mans Unides Vallès Oriental.

Mans Unides Vallès Oriental i el Servei Local de Català de Granollers han renovat per a dos anys més el compromís amb el Voluntariat per la llengua i el promouran entre els seus associats, perquè hi col·laborin com a voluntaris o aprenents. L’entitat va començar a col·laborar amb el VxL l'any 2005.

Mans Unides Vallès Oriental és una organització no governamental de voluntaris que treballen des de 1960 per al desenvolupament de projectes amb la finalitat de lluitar contra la fam, la pobresa i el subdesenvolupament del món. La delegació del Vallès Oriental està arrelada a la ciutat de Granollers i a la comarca des de 1971. 

A la foto, José Latorre (tresorer), Joan Quintana (responsable de l’entitat) i Albert Preckler (àmbit de comunicació) durant la signatura de l'adhesió al Voluntariat per la llengua:


 

Les entitats col·laboradores es comprometen a adreçar-se en català, sempre que sigui possible, a difondre l'ús de la llengua i ofereixen espais i activitats per practicar català. N'hi ha més de 800 a tot Catalunya.

Moltes gràcies per la vosta col·laboració!

Vols compartir aquesta notícia?