El CNL de Barcelona informa la comunitat internacional de Barcelona sobre els cursos de català

CNL de Barcelona

Ús professional

Dissabte passat 22 d’octubre es va celebrar la novena edició del Dia de la Comunitat Internacional de Barcelona al Museu Marítim, de 10 a 19 hores

Jaume Collboni, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, i Judith Romera, directora de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Barcelona, van visitar l'estand del CNL de Barcelona.

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona va ser un any més al Dia de la Comunitat Internacional de Barcelona, que es va celebrar dissabte 22 d’octubre al Museu Marítim.

Des de l’estand del CNL, es va oferir informació durant la jornada a totes les persones que s’hi acostaven per saber més sobre els cursos de català, el Voluntariat per la llengua, el Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL) i la resta de programes i campanyes que el Consorci per a la Normalització Lingüística desplega a tot Catalunya. L’estand també va ser visitat per les autoritats i per les persones responsables de l’acte.

Les dues activitats organitzades pel CNL de Barcelona van tenir una quarantena d’assistents que van participar-hi activament. El públic del Vermut lingüístic va poder reflexionar i debatre conjuntament sobre la llengua catalana, a l’hora del vermut. Més tard, el Barcelona Quiz va permetre posar a prova els coneixements sobre la llengua catalana, la història i les curiositats de Barcelona, d’una manera divertida.

El Dia de la Comunitat Internacional de Barcelona ha anat creixent des de la seva primera edició, de 2014, fins ara, i ja és una cita imprescindible per a tota la comunitat internacional que acull la ciutat. Més de 5.000 persones van participar en l'esdeveniment.

El CNL de Barcelona va ser una més de la setantena d'organitzacions que van fer-hi difusió dels serveis que ofereixen a la ciutadania barcelonina.

Vols compartir aquesta notícia?