Ens reunim amb Abigail Ballester, gerent de la TTP, per oferir-li els serveis del SAL

CNL de Lleida

Servei d'Assessorament Lingüístic

L'Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics de Catalunya i el Servei Local de Català de Lleida inicien una col·laboració

Avui ens hem reunit amb la gerent de l'Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics de Catalunya (TTP), Abigail Ballester Ariño, al SLC de Lleida per oferir-los els nostres serveis. La TTP aglutina ara mateix més de 70 companyies professionals catalanes d'arts escèniques per a infants i joves i arts de carrer amb l'objectiu de vetllar les condicions de creació, producció, distribució, visibilitat i exhibició del sector.

L'Associació, entre altres coses, organitza formacions molt diverses i d'interès per a les companyies. És per això que els hem presentat alguns cursos que tenen a veure amb la qualitat lingüística de les comunicacions en català i els hem ofert el Servei d'Assessorament Lingüístic perquè tant les companyies com la mateixa associació tinguin un punt de referència a qui poder adreçar-se per revisar petits textos i resoldre dubtes.

Aquesta col·laboració s'emmarca dins la campanya de difusió del SAL que vam iniciar l'any passat amb diverses empreses i associacions de Lleida i que ha tingut una molt bona rebuda.

Vols compartir aquesta notícia?