Tallers de Scrabble en català a les escoles i als instituts de Sant Sadurní d’Anoia

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Activitats complementàries, Difusió

Els tallers tenen com a objectiu reforçar l'aprenentatge de la llengua catalana, d'una manera lúdica i integradora

El Servei d'Educació de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, amb la col·laboració de l'Oficina de Català del CPNL, ha impulsat l'organització de diversos tallers de Scrabble en català a les escoles i als instituts de la localitat, per fomentar l'ús del català en l'àmbit escolar.

L'Associació Club Scrabble Escolar ha estat l'encarregada de dur-los a terme. Les primeres jornades dels tallers s'han fet a les escoles Vedruna, La Pau i Sant Josep i continuaran a l'IES Intermunicipal del Penedès i a l'Institut Escola Jacint Verdaguer.

Els tallers tenen com a objectiu reforçar l'aprenentatge de la llengua catalana, d'una manera lúdica i integradora. Els estudiants que hi participen aprenen a jugar a l'Scrabble amb eines interactives i participatives.

L'edició es tancarà amb un campionat que tindrà lloc els dies 9 i 10 de març de l'any vinent, a l'emblemàtic espai de la Fassina de Sant Sadurní. Els guanyadors podran participar al XIV Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans, que organitza l'Associació Club Scrabble Escolar, els dies 10 i 11 de maig i el 3 de juny, a Barcelona.

Vols compartir aquesta notícia?