"La llengua com a inestabilitat" a la Inauguració del curs 2022-2023 del CNL de l’Hospitalet

CNL de l'Hospitalet

Cursos de català

Dimecres 19 d'octubre, a les 19.00 h, es va celebrar la Inauguració del curs 2022-2023 del CNL de l'Hospitalet amb l’actuació de Josep Pedrals. L’acte va reunir 270 persones d’àmbits diferents relacionats amb el CNL. 

L'alumnat dels cursos de català, membres d'entitats, participants al Voluntariat per la llengua i públic interessat en la llengua catalana van omplir la Sala Salamandra i van poder gaudir de l’actuació de Josep pedrals. Els 270 assistents van poder gaudir en directe de l’espectacle "La llengua com a inestabilitat”. El poeta i recitador va explicar per mitjà de poemes, cançons i confusions lingüístiques com els entrebancs i els dubtes a l'hora d'expressar-nos formen part de l'aprenentatge, i ens fan descobrir la bellesa de la llengua.

A banda de poesia, l’acte va comptar amb música, el sorteig entre els participants d’una entra doble per a l’Auditori Barradas i un llibre de Josep Pedrals. Abans i després de l’actuació del poeta, hi va haver una cabina de fotografia instantània per tal que els assistents es poguessin emportar de record una fotografia de la Inauguració. La regidora adjunta d'Educació i presidenta del Consell de Centre del CNL, Imán Aisa, i la directora del CNL de l'Hospitalet, Gemma Vázquez, van destacar la necessitat d'estendre l'ús de la llengua com a eina cohesionadora i van tancar l’acte.

Inauguració del curs 2022-2023 del CNL de l’Hospitalet a Televisió L’H

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?