Presentació del Voluntariat per la llengua al CMFA Ferran Soldevila, de Santa Maria de Palautordera

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua

El Centre Municipal Formació d'Adults Ferran Soldevila va acollir el dilluns 17 d'octubre, a les 19.45 h, la presentació del Voluntariat per la llengua, que va anar a càrrec d'Anna Codina, dinamitzadora d'aquest programa al Vallès Oriental. Hi van participar 15 alumnes, la mestra de català i la directora del centre.

La presentació, destinada als alumnes dels cursos B1 i B2 de català, es va iniciar amb una projecció, en què es va presentar el funcionament del programa, els àmbits on es fan parelles lingüístiques i la seva història.

Tot seguit, amb l'objectiu de guanyar voluntaris i aprenents, es va aprofitar per donar a conèixer la pàgina web del VxL i tots els materials disponibles, així com també els avantatges i descomptes del carnet i les experiències del participants en l'apartat del blog. 

Per acabar, es va crear una estona de conversa amb les alumnes, que van poder explicar la necessitat de poder practicar el català fora de l'aula i de perdre la vergonya, i se les va animar a participar-hi.

La directora del Centre, Rosa Maria Pastor, va manifestar la intenció del CMFA d'adherir-se al programa com a ens col·laborador del VxL, per tal de fer-ne difusió i per esdevenir també punt d'inscripció del Voluntariat per la llengua.


 

Vols compartir aquesta notícia?