Comença el Taller de lectura de textos i conversa en català a Calonge

CNL de Girona

Voluntariat per la llengua

El dijous, 13 d'octubre, a les 10 h, va començar una nova edició del Taller de lectura de textos i conversa en català a la Biblioteca Pere Caner de Calonge. Les sessions tenen una durada d'1 h i acabaran el 15 de desembre. Hi participen 9 aprenents i 1 voluntària.

Primera sessió del Taller

Aquesta activitat s'emmarca dins el programa Voluntariat per la llengua i ofereix a les persones que hi participen la possibilitat de millorar la conversa en català a partir de la lectura de textos. Una persona voluntària condueix les sessions, amb la supervisió i l'assessorament tant de l'Oficina de Català de Calonge com de la dinamitzadora comarcal del Voluntariat per la llengua.

Cal destacar que la sessió del dia 27 d'octubre es durà a terme al mas Molla de Calonge. Així, parelles lingüístiques i alumnat dels cursos de català del municipi podran gaudir d'una visita guiada a aquest celler, llegir i comentar textos relacionats amb el vi i fer un tast de vins.

Aquesta actuació forma part de les activitats fora de l'aula que l'Oficina de Català ha organitzat fins al mes de desembre.

Vols compartir aquesta notícia?