El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa fa una formació sobre recursos lingüístics a la xarxa per a docents de les aules d'acollida

CNL de Girona

Servei d'Assessorament Lingüístic

El dilluns 17 d’octubre, de 17.30 a 18.30 h, el Servei de Català va impartir una sessió de recursos lingüístics a la xarxa per als docents de les aules d’acollida de la Garrotxa. Hi van participar 12 persones i la sessió, que era presencial, també es va enregistrar perquè es pugui fer arribar a la resta de docents que ho sol·licitin.

Aquesta formació es va organitzar en col·laboració amb les assessores LIC del Departament d’Educació.

La sessió teoricopràctica es va dividir en dos blocs: recursos de consulta i recursos d’aprenentatge. Del primer bloc, es va visitar Optimot, Diec, les obres normatives de l’IEC, el Termcat i l’ésAdir. Del segon bloc, centrat en recursos per aprendre i ensenyar català, es va visitar el CPNL i el web Llengua Catalana (llengua.gencat.cat), i es va centrar, especialment, en el Parla.cat, l’Ep, escolta i parla, els Fils de conversa i el cercador de recursos.

Els docents van expressar la utilitat d’aquest tipus de formacions perquè no coneixien la majoria de les eines de què es va parlar. En properes formacions internes, comentaran quin d’aquests materials els està resultant més útil i per què.

Vols compartir aquesta notícia?