12 hores de jocs de taula al Mercat Vell de Mollet del Vallès, "Dona joc al català!"

CNL del Vallès Oriental

Oci en català

Dissabte, just quan eren les 10 del matí, es van obrir les portes del Mercat Vell per fer jugar grans i petits a jocs de taula fins a les 10 del vespre. Dotze hores de jocs de taula organitzats per Cooperativa Abacus Mollet i una taula de Dona joc al català, una proposta per jugar en català, justament el que pretén visibilitzar el programa del Consorci per a la Normalització Lingüística Totjoc, que promou el joc i la joguina en català.

Visibilitzar nous jocs, jugar-hi o aprendre a jugar-hi, fer tallers de jocs… Va ser una jornada lúdica que va permetre fer-nos jugar i jugar en català a més d’un miler de visitants.

Per cert, coneixes tots els establiments adherits a Totjoc? Busques jocs en llengua catalana i les botigues on els pots trobar? Vols saber com es juga a un joc de taula? Vols col·laborar amb el programa? Ciutadania, establiments i empreses del sector: veniu al Totjoc, veniu a jugar en català.

El nostre agraïment a Abacus Mollet i a tots els organitzadors d’aquesta jornada tan juganera i, sobretot, als participants amb qui vam compartir jocs.

Juguem en català!

Tastet de fotos

Vols compartir aquesta notícia?