Nova temporada de l'"Espai de català" a Ràdio Cornellà

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Comencem una temporada nova de l'Espai de català amb l'Oriol Torras, coordinador d'Ensenyament, que parla de les inscripcions d'aquest primer trimestre del curs 2022-2023, d'un curs nou organitzat amb la col·laboració del Servei de Primera Acollida de l'Ajuntament de Cornellà i de l'acte d'inici del curs, esdeveniment que tornem a recuperar després de tres anys.

Pel que fa a les inscripcions, es destaca la tornada a la normalitat anterior a la pandèmia, que en bona part es reflecteix en el percentatge d'inscrits en els cursos presencials de nivell inicial i bàsic, que representen un 73 % del total de les inscripcions, amb la qual cosa ens apropem a les xifres del primer trimestre del curs 2019-2020. En total, tenim 310 inscripcions distribuïdes en 17 cursos, 14 dels quals són en modalitat presencial.

En segon lloc, es parla del nou curs que s'està organitzant a través d'un programa de la Direcció General de Migracions, Refugi i Antiracisme que té com a destinataris les persones usuàries del Servei de Primera Acollida de l'Ajuntament. Es tracta d'un curs intensiu d'un mes aproximadament, de dilluns a dijous, en horari de 12 a 14 h, que comença el proper dilluns, 17 d'octubre.

Finalment, s'explica que el dimecres 26 d'octubre se celebrarà l'acte d'inici del curs 2022-2023, enguany organitzat en el marc del 20è aniversari del Voluntariat per la llengua a Cornellà de Llobregat, i que comptarà amb un espectacle de màgia a càrrec d'Eduard Juanola, protagonista de la sèrie de vídeos "Quan parles fas màgia". L'acte serà a les 19 h a l'Auditori de Sant Ildefons i és obert a tota la ciutadania.

Tota aquesta informació, la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

Vols compartir aquesta notícia?