Com fer més senzill l'ús de la terminologia de la salut en català, Mollet del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Servei d'Assessorament Lingüístic

Primera sessió sobre terminologia mèdica en català per a professionals de la salut, amb la col·laboració del TERMCAT, SocDEMCAT, la Fundació Sanitària de Mollet, l'Ajuntament de Mollet i el Servei de Català de Mollet (CPNL)

Ja us heu inscrit a la primera sessió sobre terminologia mèdica en català per a professionals de la salut a l'Hospital de Mollet? No us oblideu d'emplenar el formulari d'inscripció. Us hi esperem!

Sabríeu respondre aquestes preguntes? Quin és el nom correcte en català, ibuprofè o ibuprofèn? Com anomenaríeu una persona que treballa en genètica? Coneixeu la diferència entre al·lergènic i al·lergen? Per què en català diem salmonel·la i no *salmonela? Si teniu dubtes, el plantejament d'aquesta sessió us vol ajudar a resoldre'ls. Ens hi acompanyeu?

La sessió està pensada perquè els professionals sanitaris es familiaritzin amb els recursos lingüístics i terminològics en línia que els permetran conèixer i fer servir adequadament la terminologia de ciències de la salut en català.

Data i hora

24/11/2022, 13 h-14.30 h

Professorat

M. Antònia Julià i Berruezo, terminòloga i doctora en biologia; cap de projectes terminològics de ciències de la vida i de la salut del Centre de Terminologia TERMCAT

Ferran Sabaté Caselles, doctor en medicina i llicenciat en geografia i història; membre de la Societat del Diccionari Enciclopèdic de Medicina (SocDEMCAT)

Inscripció per assistir a la sessió (mínim 15 inscrits)

Us hi esperem!

Vols compartir aquesta notícia?