David Vila presenta “La revolta de Cramòvia” a Vilanova i la Geltrú

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries

L'acte serveix per celebrar el començament dels cursos de català i d'una nova edició del Voluntariat per la llengua (VxL) a la capital del Garraf

La Biblioteca Armand Cardona Torrandell va acollir la presentació del recull de contes La revolta de Cramòvia a càrrec del seu autor, David Vila, el dia 6 d'octubre a la tarda. Una seixantena de persones, entre alumnes dels cursos de Vilanova i la Geltrú, voluntaris i aprenents, van omplir la sala d'actes de la biblioteca, en un acte que va servir per celebrar el començament dels cursos i d'una nova edició del  VxL).

Cramòvia

Durant la presentació, Vila va explicar que La revolta de Cramòvia és un recull de contes de revoltes utòpiques (però imprescindibles): contes de l'obaga, contes de quan l'amor és un tren sense vies, contes de revoltes tangibles. I, al final, el llibre acaba amb la presentació de la història de Cramòvia, una història d'un país potser (i només potser) imaginari. Per mostrar exemples de tot això, David Vila també va llegir uns quants contes del recull.

David Vila compagina la feina de professor amb els recitals de contes i amb les conferències sobre llengua i literatura.

Presentació del VxL

Abans de la xerrada de David Vila, la dinamitzadora del VxL al Garraf, Queti Vinyals, va presentar el programa als assistents i va repassar tots els actes que s'han programat durant l'últim trimestre del 2022 a Vilanova i la Geltrú.

Un tast del llibre: https://www.youtube.com/watch?v=j5FpytVXFqY 

Vols compartir aquesta notícia?