Aquest octubre, cinema en català per a petits i grans

CNL de Tarragona

Oci en català

Els cicles de cinema Cinexic i Cicle Gaudí programen aquest octubre les pel·lícules El regal de la Molly Monstre i Toscana en català a diverses poblacions de l’àmbit territorial del CNL de Tarragona

cartells pel·lícules

Aquest mes d’octubre, a més de les estrenes setmanals d’algunes pel·lícules en algunes sales, diverses poblacions de les quatre comarques on treballa el CNL de Tarragona podran gaudir de pel·lícules en català. El cicle Cinexic, promogut per Òmnium, distribueix la pel·lícula El regal de la Molly Monstre, que es podrà veure aquest diumenge a Vilallonga del Camp i s’ha exhibit a la Bisbal del Penedès. Es tracta d’una pel·lícula que planteja una situació que busca l'empatia del petit espectador, abordant un conflicte molt habitual en les famílies, com és l'adaptació dels infants a l'arribada d'un nou germà o germana.

Per altra banda, l'Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, entre d'altres, organitza el Cicle Gaudí, una xarxa estable de sales no comercials a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes l'any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori. Aquest mes d’octubre distribueix la pel·lícula Toscana, que es pot veure a Alcover, Belltall, Bonastre, el Vendrell, Santa Oliva, l'Espluga de Francolí, la Bisbal del Penedès, Llorenç del Penedès, Montblanc, Santa Oliva, Tarragona, Vilallonga del Camp, Vila-rodona, Vila-seca i Vilallonga del Camp.

Consulteu l’agenda d’aquest web.

Vols compartir aquesta notícia?