Màgia per parlar a l'acte d'inauguració del curs

CNL de Tarragona

Voluntariat per la llengua

L'acte inaugural del curs 2022/2023 del CNL de Tarragona va centrar-se en l’espectacle “Quan parles fas màgia” d’Eduard Juanola i les seves propostes de conversa

Forografia dels assistents

Aquest dimecres, 7 d'octubre, es va fer a l'Espai Kesse de Tarragona la presentació dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua de l’any 2022/2023 del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona. Una setantena d'alumnes, representants de les 1.500 persones inscrites en els més de 80 cursos que han començat aquests mesos de setembre i octubre, van omplir tota la sala i van poder gaudir de l’espectacle de màgia d’Eduard Juanola.

L’acte va començar amb la benvinguda de la directora del CNL de Tarragona, Rosa Ibarz, que va animar els alumnes a gaudir al màxim del procés d’aprenentage que estaven iniciant i va aprofitar per explicar breument les activitats complementàries i de foment de l’ús del CPNL. I tot seguit, el mag Eduard Juanola, el protagonista d’una sèrie de vídeos de la campanya “Quan parles fas màgia”, va fer el seu espectacle de màgia, que vinculava a la capacitat de la conversa per facilitar l’aprenentatge de català i l’enriquiment cultural.

L'acte va acabar amb una forografia de grup.

sala Kesse

Imatge de la sala, plena de gom a gom

espectacle màgia

Un moment de l’espectacle

Vols compartir aquesta notícia?