Els cinemes estrenen en català "Balla amb la vida" i "Dúnia i altres contes del món" aquest divendres

Serveis Centrals

Oci en català

Aquest divendres, 7 d'octubre, s'estrenen "Balla amb la vida" i "Dúnia i altres contes del món" doblades al català amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística

Amb aquestes, les sales de cinema han estrenat durant aquest any 2022, 60 pel·lícules doblades o subtitulades en català amb el suport del Departament de Cultura.


Balla amb la vida

Després de 30 anys de matrimoni, la Sandra descobreix que el seu marit li és infidel amb la seva millor amiga. Per això, trenca la relació amb ell immediatament i torna a la casa de la seva infantesa, on viu la seva germana. La convivència no serà fàcil, però les uneix el ball, que esdevindrà una via d'escapament per a totes dues i una nova forma de viure la vida.

Vercine distribueix aquesta pel·lícula francesa doblada al català a les següents sales:

  1. JCA Cinemes Lleida - Alpicat (Alpicat)
  2. Cinemes Girona (Barcelona)
  3. Ocine Granollers - El Nord (Granollers)
  4. Screenbox Funatic (Lleida)
  5. Cinemes Arinco (Palamós)
  6. CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
  7. Cinesa Parc Vallès (Terrassa)
  8. JCA Cinemes Tarragona - Valls (Valls)


Tràiler de Balla amb la vida
Sales de projeccions de Balla amb la vida

 

Dúnia i altres contes del món

La Dúnia és una nena de sis anys a qui li agrada molt jugar, aprendre i descobrir noves històries. Viu amb els seus avis a Alep, fins que un dia es veuen obligats a deixar el seu país per culpa de la guerra. Junts iniciaran una gran aventura a la recerca d'una nova llar.

Rita & Luca Films reuneix en un film quatre contes protagonitzats per infants lluitadors, imaginatius i esperançadors que representen la unió de cultures i la necessitat d'acollir i respectar l'altre. Podeu veure'n la versió doblada al català en les sales següents:

  1. Cinemes Girona (Barcelona)
  2. Cines Verdi (Barcelona)
  3. Zumzeig Cinema (Barcelona)
  4. Cinema Truffaut (Girona)
  5. Cinema Edison (Granollers)
  6. Cinemes Can Castellet (Sant Boi de Llobregat)
  7. CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)


Tràiler de Dúnia i altres contes del món
Sales de projeccions de Dúnia i altres contes del món


 

Impuls al doblatge i la subtitulació en català

El català i l'audiovisual són dos dels quatre eixos estratègics del Departament de Cultura per a l'actual legislatura. El Departament ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector incloent-hi les plataformes audiovisuals. Aquestes línies es van presentar a l'acte "Fem un gir de guió a l'audiovisual en català" amb participació de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i del secretari de Política Lingüística Francesc Xavier Vila.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?