Voluntariat per la llengua al CNL Eramprunyà: Inscriu-t’hi ara!

CNL Eramprunyà

Voluntariat per la llengua

La tardor ja és aquí i el torn d'inscripció per participar en el programa Voluntariat per la llengua (VxL) ja és obert al Centre de Normalització Lingüística (CNL) Eramprunyà.

Si parles català i tens una estona per conversar amb una persona que el vol practicar, fes-te voluntari o voluntària i si el que necessites és practicar-lo, fes-te aprenent o aprenenta!

Què implica ser voluntari o voluntària? Ser voluntari o voluntària implica comprometre's a dedicar un mínim de 10 hores, una hora per setmana, a conversar en català amb una persona o més que estiguin aprenent català.

Què implica ser aprenent o aprenenta? Ser aprenent o aprenenta implica comprometre's a dedicar un mínim de 10 hores, una hora per setmana, a conversar en català amb una persona voluntària.

Com m'hi puc inscriure? Per participar en el programa només cal emplenar una fitxa d'inscripció que podeu trobar als serveis locals de català i també a les entitats col·laboradores.
Per a més informació poseu-vos en contacte amb el Servei Local de Català que us interessi o escriviu a vxl.eramprunya@cpnl.cat

  • Castelldefels: 93 664 42 11 / de dilluns a divendres de 9.30 h a 13 h
  • Gavà: 93 638 26 11 / de dilluns a divendres de 9.30 h a 13 h
  • Sant Boi de Llobregat: 93 652 95 85 / de dilluns a divendres de 9 a 13 h
  • Viladecans: 93 659 33 28 / dilluns i dimecres de 9 a 13 h

Les persones que s'inscriguin com a voluntàries o aprenentes a partir d'ara formaran part del torn de parelles lingüístiques de l'edició del 17 d'octubre al 12 de febrer.

Vols compartir aquesta notícia?