Nikochan Còmics, un nou establiment col·laborador a Terrassa

CNL de Terrassa i Rubí

Voluntariat per la llengua, Oci en català

A partir d’avui, podem comptar amb Nicochan Còmics

* per al programa TOTJOC: hi trobareu còmics, manga, llibres i jocs en català.

* per al programa Voluntariat per la llengua: ja són més de 4.000 els comerços que hi estan adherits.

* per a les pràctiques lingüístiques dels alumnes del CNL: ajudant els aprenents a guanyar fluïdesa en situacions quotidianes.

Nikochan Còmics del c. Cervantes, 8 és la nova incorporació a Terrassa al programa TotJoc, el programa de promoció del joc i la joguina en català. A Nikochan Còmics hi trobareu còmics, manga, llibres i jocs en català.

Aquesta botiga també col·labora amb el Voluntariat per la Llengua (VxL). Els més de 4.000 establiments arreu de Catalunya que col·laboren amb el VxL són establiments compromesos a parlar en català amb qualsevol persona que se'ls adreci en aquesta llengua i, per tant, ajuden els aprenents a guanyar fluïdesa en situacions quotidianes. 

Des de l'any 2017, i de manera progressiva, el CPNL ha anat introduint les pràctiques lingüístiques en l'activitat d'ensenyament. A Terrassa, tots els alumnes del nivells Bàsic 3 i Elemental 1 realitzen com a tasca del curs, fora de l'aula i sense el suport directe dels docents, pràctiques lingüístiques en els establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua (VxL).

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?