Comença la temporada 2022-2023 de 'Llengua.cat', espai lingüístic a Ràdio Tortosa

CNL de les Terres de l'Ebre

Difusió

L'emissora municipal Ràdio Tortosa (103.3 FM) va iniciar el dia 3 d’octubre l’emissió d’una nova temporada de l'espai 'Llengua.cat', amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)

L'espai radiofònic, de 15 minuts de durada i en antena des del 2010, s'emet quinzenalment els dilluns, de les 9.45 a les 10.00 h, dins el magazín matinal 'La Punta del Diamant', dirigit per Núria Mora. 'Llengua.cat' tracta exclusivament de temes relacionats amb la llengua catalana i inclou diferents apartats: actualitat del CNLTE i del programa Voluntariat per la llengua, agenda d’esdeveniments relacionats amb el català que tenen lloc al territori i comentaris lingüístics.

'Llengua.cat' inclou en cada edició la secció 'El Diccionari', en la qual es divulguen paraules pròpies del parlar de les terres ebrenques. Enguany aquest apartat està relacionat amb lèxic agroalimentari. Es parlarà de productes alimentaris de temporada tot vinculant-ho amb la campanya del CNLTE "Català de proximitat".

Vols compartir aquesta notícia?