Cerdanyola suma dos nous punts d'inscripció del Voluntariat per la llengua

CNL Vallès Occidental 3

Voluntariat per la llengua

Amb la voluntat d’arribar a nous usuaris, el Servei Local de Català incorpora dos punts d’inscripció del programa Voluntariat per la llengua en equipaments estratègics de la ciutat: l’Ateneu i el Casal de Joves Ca n’Altimira, que se sumen al que ja hi ha a la Biblioteca Central.

L'Ateneu de Cerdanyola, a més d'acollir el teatre municipal i la Regidoria de Cultura, també és un punt de trobada de les persones que assisteixen a l'Escola d'Arts Plàstiques, als cursos de català del CPNL, a activitats de dansa i teatre i a assajos i reunions d’entitats. A partir d'ara també hi haurà un punt d'inscripció del programa Voluntariat per la llengua.

El Casal de Joves de Ca n'Altimira atén usuaris de 12 a 29 anys. S’hi ofereix assessorament, orientació formativa i laboral i un espai d’estudi. A més hi ha bucs d’assaig i altres espais de lleure. A partir d’ara, els tècnics també informaran del programa del Voluntariat per la llengua i hi haurà un punt d’inscripció.

El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Per participar-hi s'ha de tenir més de 18 anys. Les inscripcions també es poden fer directament a la web del VxL.

Vols compartir aquesta notícia?