Es reprèn el Voluntariat en conversa a la Biblioteca de Tortosa

CNL de les Terres de l'Ebre

Voluntariat per la llengua

Coincidint amb l’inici del curs, s'han reprès les activitats del grup de conversa i foment de la lectura en català del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Des del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre s'ofereixen activitats diverses a l’alumnat, entre les quals cal destacar el programa Voluntariat per la llengua. El dimarts 27 de setembre es va celebrar una nova edició del Voluntariat en conversa d'aquest primer trimestre amb una assistència de 8 participants. 

La novetat és que, a partir del setembre, aquesta activitat es porta a terme els dimarts laborables del curs a les 17.30 h, a la planta baixa de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Cada mes o mes i mig es proposa un llibre de lectura fàcil, del qual n'arriben diversos exemplars per poder llegir-lo en parella, en solitari o en grup i que, a més, serveix per llegir en veu alta i fer-ne el comentari.

El proper Club de Lectura Fàcil serà el 18 d'octubre amb la lectura i comentaris de 'Les aventures de Huckleberry Finn'.

Vols compartir aquesta notícia?