Ens acompanyeu a visitar l’exposició “Quan parles fas màgia” al Centre Cívic de Can Pantiquet de Mollet del Vallès?

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL). A partir de la metàfora de la màgia es vol focalitzar l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

L'exposició es pot visitar de l'3 al 31 d'octubre al Centre Cívic de Can Pantiquet.

Els plafons de l'exposició presenten diversos aspectes del programa VxL:

  • "La màgia del voluntariat" ens presenta el programa, tant des del punt de vista de la pràctica del català com de la descoberta d'altres persones: un projecte en què tothom guanya.
  • "La màgia de la llengua" mostra la capacitat que té per transformar lingüísticament els seus participants i destaca el vessant cohesionador i més social del programa.
  • "Parelles encantades" exposa els requisits que calen per formar part d'una parella i en presenta les dues modalitats: la virtual i la presencial. Teniu una estona lliure? Compartiu-la i mireu què passa! És màgic!
  • "No tot és per art de màgia" mostra les dimensions organitzatives del programa i la xarxa de professionals i recursos que en garanteixen la qualitat. Visiteu el portal VxL!
  • "Complicitats màgiques" presenta el suport al programa mitjançant la col·laboració d'establiments i entitats i l'organització d'activitats socioculturals. A Mollet tenim entitats, empreses i establiments adherits al programa. Són els organismes col·laboradors.
  • "Apunta't a la fórmula màgica" és una invitació a formar part del programa, a més de presentar-ne les xifres. Participeu-hi!

Us animem a visitar l'exposició i a fer créixer el català a través de la màgia de la conversa. Us hi afegiu?

Tastet fotogràfic de l'exposició

Vols compartir aquesta notícia?