S'inicien les col·laboracions de l'Oficina de Català al programa Els matins de Ràdio Montornès en aquest nou curs

CNL del Vallès Oriental

Cursos de català

Primera col·laboració del curs al programa Els matins de Ràdio Montornès.

Com cada any, un cop al mes parlarem de les novetats referents a l’Oficina de Català: proves de col·locació, inscripcions, cursos, Voluntariat per la llengua, campanyes de difusió i d’altres temes relacionats amb la llengua catalana. 

D'esquerra a dreta: Dolors Portet, Núria Cachán (presentadora del programa) i Reyes Barragán

Com cada any en iniciar-se el curs, també s’inicia la participació mensual de l’Oficina de Català al programa Els matins de Ràdio Montornès. El passat dimarts 27 de setembre va tenir lloc la primera d’aquestes col·laboracions i les tècniques Dolors Portet i Reyes Barragán es vam acostar a Can Saurina, l’edifici històric de Montornès on es troben ubicats els estudis de la ràdio, per parlar en directe en el programa que l’emissora emet de dilluns a divendres . 

En aquesta ocasió la col·laboració va ser una primera presa de contacte i també un moment de relleu, ja que durant uns mesos Dolors Portet ha estat la tècnica de l’Oficina de Montornès i ara torna a reincorporar-se Reyes Barragán. Ambdues van valorar el curs passat, van comentar com havien anat les inscripcions aquest setembre, els cursos de català que s’han iniciat al municipi i també la represa d’activitats com les parelles lingüístiques i la tertúlia en català que té lloc a la Biblioteca de Montornès els dijous d’11 a 12. A més la visita a la ràdio també va servir per recordar la participació de l’Oficina de Català en la Fira de l’Oci Alternatiu de Montornès (FOAM) el dia 1 d’octubre i en la qual durant el matí es podrà jugar a l’Scrabble en català. Aquesta participació s'emmarca en el programa TOT JOC.

      

Vols compartir aquesta notícia?