L'associació Conservació dels Ecosistemes Naturals s'adhereix al programa Totjoc

CNL de Tarragona

Oci en català

L'organisme desenvolupa projectes per conservar els ecosistemes naturals mitjançant la conscienciació de la ciutadania i ha creat dos jocs de taula en català

Jocs editats per CEN

L'ens per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN) és una entitat sense finalitat de lucre de base científica amb seu a Alcover. La seva filosofia es basa en el fet que els humans necessitem la natura per existir. Per tal d'aconseguir els seus objectius realitzen diferents actuacions de conscienciació ciutadana i educació ambiental. També han editat jocs de taula per tal d'arribar a més població.

CEN edita jocs en català, per això s'ha incorporat al catàleg de jocs en català del CPNL, integrat per més de 1.100 referències de 26 fabricants. Actualment, hi ha dos jocs de l'associació: Bioblitz, Delta de l'Ebre i Ictio, l'aventura aquàtica. Des d'un primer moment, l'associació va mostrar molt bona predisposició a formar-hi part. Aquests jocs de taula es poden adquirir a través de la seva pàgina web i de diferents botigues del territori català.

L'adhesió al programa Totjoc ha estat possible gràcies a la col·laboració conjunta del CNL de Tarragona i el CNL de les Terres de l'Ebre.

Vols compartir aquesta notícia?