Comencen els cursos de català del CNL d'Osona

CNL d'Osona

Cursos de català

Aquesta setmana s'han iniciat els cursos de català del primer trimestre del curs 2022- 2023 del CNL d'Osona amb més de 800 alumnes inscrits

Alumnes de l'Oficina de Català de Torelló, el primer dia del curs

Aquesta setmana s'han iniciat els cursos de català del primer trimestre del curs 2022- 2023 del CNL d'Osona. Les diferents modalitats d'aquests cursos són la presencial, la virtual i també la modalitat en línia: 48 cursos en total que sumen més de 800 alumnes inscrits.

El Servei Local de Català de Vic ofereix un total de 26 cursos que actualment tenen 492 alumnes inscrits. Com és habitual, els nivells amb més persones inscrites són els inicials i els bàsics, que representen el gruix de l'oferta formativa del CPNL i que no tenen cap cost econòmic per a l'alumne.

A l'Oficina de Català de Manlleu s’ofereixen 10 cursos que van des dels nivell inicial fins al C2, amb un total de 212 alumnes.

A l'Oficina de Català de Torelló l'oferta és de 2 cursos de nivells bàsics amb 28 inscrits.

També hi ha cursos de nivell inicial i bàsic a d'altres poblacions com l'Esquirol, Sant Miquel de Balenyà, Viladrau, Centelles, Roda de Ter, Sant Quirze de Besora, Sant Martí de Centelles, Sant Julià de Vilatorta, Sant Hipòlit, Sant Pere de Torelló i Prats de Lluçanès, que iniciaran els cursos la setmana que ve.

Vols compartir aquesta notícia?