Sessions de sensibilització lingüística a les Garrigues

CNL de Lleida

Ús professional

El personal del Consell Comarcal de les Garrigues ha rebut formació sobre la importància de mantenir el català en l'atenció als usuaris

Foto: Consell Comarcal de les Garrigues

Aquest estiu, els treballadors de les diverses àrees del Consell Comarcal de les Garrigues han participat en dues sessions de sensibilització lingüística impartides pel Servei Comarcal de Català de les Garrigues, que pertany al Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). La formació estava adreçada al personal de l'Administració local i especialment al personal que fa atenció al públic, tant telefònica com presencial, però també era recomanable per a la resta de personal que en algun moment o altre té contacte directe amb la ciutadania.

L'objectiu d'aquestes sessions era reflexionar sobre les actituds lingüístiques relacionades amb l'ús del català per tal d'aconseguir millorar l'atenció als ciutadans: s'hi han ofert eines i recursos per a una bona atenció a l'usuari, per entendre per què és important respectar la tria de llengua i per què cal usar en primera instància el català com a mostra de disponibilitat lingüística. Hi han assistit un total de 26 treballadors.

Vols compartir aquesta notícia?