Ciutat Vella organitza 13 cursos per a la comunitat d'origen filipí

CNL de Barcelona

Cursos de català, Ús professional

Vora 250 persones s'inscriuen a cursos en dissabte de nivell inicial i bàsic a la Delegació de Ciutat Vella

La Delegació de Ciutat Vella comença el trimestre d'aquest nou any acadèmic 2022-2023 amb l'organització de 13 cursos de català de nivells inicial i bàsic per a la comunitat barcelonina d'origen filipí.

Aquests cursos s'han dut a terme gràcies a l'impuls de l'Ajuntament de Barcelona i de la Direcció General de Migracions, Refugi i Antiracisme per donar suport als cursos de dissabte, i es concreta en 5 cursos que s'han dut a terme gràcies a la col·laboració del Centro Filipino Tuluyan San Benito, i en 8 cursos que es fan amb la col·laboració de les entitats Eamiss, Kalipi i Oyayi.

El CNL de Barcelona a través de la Delegació de Ciutat Vella compta amb una llarga trajectòria de treball amb la població barcelonina d'origen filipí des del 2008, molt nombrosa al districte, i que es caracteritza pel seu compromís amb l'aprenentatge de la llengua catalana.

El curs 2020 - 2021 es van realitzar 10 cursos de nivell inicial per a més de 200 persones d'origen filipí adaptats al format virtual; i el curs 2021 - 2022 es van inaugurar 10 cursos de nivell inicial i bàsic per a prop de 200 persones.

Vols compartir aquesta notícia?