L’exposició “Quan parles fas màgia” fa parada a Perafort

CNL de Tarragona

Voluntariat per la llengua

Es podrà visitar al vestíbul de l'Ajuntament de Perafort després d'haver-se pogut veure a altres poblacions de l'àmbit territorial del CNL de Tarragona.

Del l'1 al 30 de setembre del 2022 es podrà visitar a l'Ajuntament de Perafort (Carrer Nou, 7) l'exposició "Quan parles fas màgia", una mostra d'imatges que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL), un programa que es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Aquesta campanya vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho fa a partir de la metàfora de la màgia. "Quan parles fas màgia" focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua. Una mostra de l'èxit del programa és les 150.000 parelles creades des del seu inici.

Totes les persones que vulguin afegir-se al programa, com a aprenentes o com a voluntàries, ho poden fer a través de l'adreça electrònica vxl.tarragona(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Vols compartir aquesta notícia?