Comença la 6a Setmana de jocs al carrer

CNL de Terrassa i Rubí

Oci en català

La 6a setmana de jocs al carrer va arrencar dissabte passat amb la inauguració de l'exposició Taulers de mancala i altres objectes relacionats.

En nom dels organitzadors, Miqui Giménez i Jordi Chueca van explicar detalls molt interessants dels taulers i objectes exposats.

La regidora de Cultura, Rosa Boladeras, va elogiar la feina feta i destacà la importància del joc en el desenvolupament personal.

El CNL participarà en la 6a Setmana de Jocs al Carrer amb dues activitats.

El CNL participarà en la 6a Setmana de Jocs al Carrer amb dues activitats

Dimecres dia 7, el CNL s'afegirà a l'animació de la plaça del Vapor Ventalló a la tarda amb una parada d'informació sobre jocs en català i un racó de joc on petits i no tan petits podran jugar amb la llengua. 

Posteriorment, al vespre, participarem a la Nit de jocs: a les 9 del vespre, alumnes dels cursos de català participants del programa Voluntariat per la llengua explicaran i ensenyaran a jugar a jocs de carrer d'arreu del món.

Paral·lelament hi haurà jocs de taula per a adults sota la direcció del col·lectiu STÀS TARAT i els responsables de l'Andròmina. Dues hores intenses de jocs per a adults!

L'organització

Any rere any l'associació Terrassenca de Jocs - Vadejoc, Amics de les Arts, Centre Excursionista de Terrassa, Tocajocs-Miqui Giménez i Vetaquíque organitzen durant les tardes de la primera setmana de setembre, aquesta setmana de jocs al carrer amb la bona predisposició de voluntaris i un gran enfilall d'entitats terrassenques que hi donen suport. Una proposta d'activitats de joc per a tota la ciutadania.

Vols compartir aquesta notícia?