Trobada d’alumnes de Calafell i el Vendrell en un marc únic

CNL de Tarragona

Activitats complementàries

Els objectius de la trobada eren la difusió del patrimoni cultural, la pràctica del català en un context real i l’intercanvi d’experiències entre els alumnes dels cursos

Dijous, 21 de juliol, els alumnes dels cursos de nivell Bàsic 1 del Vendrell i Calafell van gaudir d'una experiència doblement interessant i gratificant. Per una banda, van poder conèixer-se i practicar entre ells les estructures bàsiques del curs, com les presentacions personals. I per l'altra, van visitar un dels equipaments culturals més bonics de la comarca del Baix Penedès: el Museu Pau Casals. El Museu està ubicat a la casa d'estiueig que Pau Casals es va fer construir a la platja de Sant Salvador, al municipi del Vendrell. La visita va permetre descobrir als alumnes la vida i el llegat humà d'un dels músics més importants del segle XX i alhora gaudir d'un espai històric amb vistes al mar Mediterrani.

Aquesta activitat complementària d’aprenentatge plenament vivencial és el colofó dels cursos intensius de català que s’han fet aquest juliol al Vendrell i Calafell.

Vols compartir aquesta notícia?