El CNL de Lleida recomana 'Llibres' a Ua1

CNL de Lleida

Difusió

Nova col·laboració entre l'emissora lleidatana i el Centre de Normalització Lingüística per a la difusió de la literatura en català

El dimecres 13 de juliol, l'emissora Lleida Ràdio Ua1 va incloure en els continguts estivals del programa matinal "Un dia més", dirigit i presentat per Jordi Sebastià, la secció 'Llibres', amb l'objectiu de proposar a l'audiència lectures de qualitat i en català per a aquest estiu. Tal com l'emissora hi posa els micròfons, el Centre de Normalització Lingüística hi aporta els tècnics per fer-ne les recomanacions.

En aquest cas, Amat Baró va glossar les virtuts del darrer llibre de poemes de Carles M. Sanuy, El llum del cartògraf. A l'ombra negra dels turons (Galés edicions), Premi Mallorca de Poesia 2021. Al mateix temps, el professor del CNL va parlar de l'obra i la trajectòria del poeta de Balaguer.

La secció dura un quart d'hora i compta amb la participació de Jordi Sebastià, que dialoga amb el tècnic de normalització lingüística. S'emetrà cada dimecres de juliol i agost a dos quarts de dotze del matí. I cada setmana la recomanació anirà a càrrec d'un tècnic diferent.

Vols compartir aquesta notícia?