Els alumnes del curs de català Bàsic 3 fan pràctiques lingüístiques als comerços de Sant Andreu de la Barca

CNL Ca n'Ametller

Ús professional, De la competència a l'ús

Les pràctiques lingüístiques als comerços de la ciutat són una de les activitats que els alumnes han de fer quan cursen el nivell Bàsic 3

Els alumnes del curs de català de nivell Bàsic 3 del Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han portat a terme durant aquest tercer trimestre pràctiques lingüístiques als comerços de la ciutat.

Amb aquesta activitat els alumnes posen en pràctica al carrer d'una manera real els aprenentatges fets a l'aula en un curs en què el nivell ja els permet començar a tenir conversa en català. L'activitat consisteix a visitar tres comerços diferents i a conversar en català amb el propietari o dependent sobre els articles del comerç o sobre l'establiment, sense que calgui haver de comprar. 

Les pràctiques lingüístiques es fan als establiments adherits al programa del Voluntariat per la llengua, establiments que garanteixen l'atenció al públic en català, i que col·laboren amb el Servei Local de Català a fi de facilitar aquestes pràctiques als alumnes dels cursos.

Actualment a Sant Andreu de la Barca hi ha un centenar d'establiments col·laboradors que garanteixen l'atenció al públic en català.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?