Les tertúlies del Punt de trobada del VxL de Badalona ajuden a millorar el català oral

CNL de Badalona i Sant Adrià

Voluntariat per la llengua

Tancament de la temporada del "Parlem una estona" amb una molt bona valoració per part dels participants 

Aquest curs el Centre Cívic Dalt de la Vila de Badalona ha acollit una nova activitat: la tertúlia del Punt de trobada del VxL "Parlem una estona", una activitat conduïda per una voluntària.

Han estat un total de vuit sessions, cada tercer dijous de mes. Hi ha participat un total de vint tertulians que han pogut disposar d'un espai on relacionar-se i conversar en català d'una manera informal i distesa. En algunes ocasions la tertúlia també ha sortit al carrer: per Sant Jordi o pel comiat d'estiu.

La valoració per part dels participants ha estat molt positiva: afirmen que els ha ajudat a millorar el seu català oral, a parlar més en català a la seva vida quotidiana i a adquirir més seguretat.

Aquesta activitat té l'objectiu de potenciar l'ús social de la llengua catalana i s'adreça tant a les persones que volen millorar l'expressió oral en català com a les parelles lingüístiques. És una activitat gratuïta i oberta a tothom.

La temporada vinent hi haurà més sessions i a partir del setembre trobareu tota la informació a la nostra web. Si necessiteu cap aclariment ens podeu escriure a vxl.badalona@cpnl.cat.

Vols compartir aquesta notícia?