Quantes llengües es parlen al món? Quina és la zona amb més diversitat lingüística? Quantes persones parlen el català?

CNL L'Heura

Servei d'Assessorament Lingüístic

El Servei de Convivència de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i el CNL L'Heura creen un joc de preguntes i respostes sobre la diversitat lingüística.

Quiz sobre diversitat lingüística

El quiz, o joc de preguntes i respostes, està dissenyat segons la metodologia #TripleCheck per conscienciar sobre la importància de contrastar la informació que ens arriba a través de les pantalles, per evitar els falsos rumors.

Les respostes estan dissenyades a partir de tres personatges (Pinotxo, Monstre i Sòcrates) que afavoreixen la possibilitat de reflexionar davant dels tòpics, prejudicis i estereotips que de vegades utilitzem per comunicar-nos i que poden fer mal a algunes persones.

L'objectiu és reflexionar, capgirar i actuar davant algunes informacions que ens arriben a través de les xarxes socials i compartir l'estratègia del Triple Filtre de Sòcrates com a fil conductor: veracitat, bondat, utilitat.

Aquesta iniciativa va sorgir en la comissió per a la diversitat de la Diada de la Primavera 2022. El quiz està allotjat a la pàgina web de l’Ajuntament i és accessible a tothom que hi vulgui jugar.

Vols compartir aquesta notícia?