Aquest divendres s'estrenen en català 'Fins aviat, Don Glees!' i 'Davant teu'

Serveis Centrals

Oci en català

Aquest divendres, 15 de juliol, s'estrenaran dues pel·lícules en català: 'Fins aviat, Don Glees!', anime doblat al català, i la coreana 'Davant teu', subtitulada en català. El doblatge i la subtitulació en català han rebut el suport de la Secretaria de Política Lingüística

Fins aviat, Don Glees!

Les vacances d'estiu de primer any de batxillerat comencen amb una pregunta: "Escolteu, us ve de gust veure el món a vista d'ocell?". Roma i els seus amics de Don Glees es veuen obligats a buscar un dron desaparegut per provar la innocència quan són acusats de provocar un incendi forestal. La petita aventura estiuenca no triga a convertir-se en una gran aventura que els canviarà les vides per sempre.

Selecta Vision distribueix la versió doblada al català d'aquest anime a les següents sales:

 1. JCA Cinemes Lleida - Alpicat (Alpicat)
 2. Cinesa La Maquinista (Barcelona)
 3. Cinesa SOM Multiespai (Barcelona)
 4. Cines FULL (Cornellà de Llobregat)
 5. ACEC CAT Cines Figueres (Figueres)
 6. ACEC Cines Bages Centre (Manresa)
 7. Cinesa Mataró Parc (Mataró)
 8. CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
 9. Cinesa Parc Vallès (Terrassa)
 10. JCA Cinemes Tarragona - Valls (Valls)


Tràiler
Projeccions

Davant teu

Després d'uns anys vivint als Estats Units, Sangok torna a Seül per retrobar-se amb la seva germana i el nebot. Tot i que ja no exerceix com a actriu, Sangok decideix trobar-se amb un famós director de cinema més jove que ella, que li proposa participar en la seva propera pel·lícula. Sangok viu la vida al present, però, malgrat el seu desig de tornar a la interpretació, guarda un secret que la fa dubtar.

Nova pel·lícula de Hong Sang-soo, el cineasta coreà que va rebre l'Os de Plata a la millor direcció en el Festival de Berlín 2020 per 'La dona que va fugir' i que va ser guardonat amb l'Os de Plata al millor guió en l'edició de l'any 2021 per 'Introduction'.

Atalante distribueix aquesta pel·lícula en versió original subtitulada en català a les següents sales:

 1. Cinemes Girona (Barcelona)
 2. Zumzeig Cinema (Barcelona)
 3. Screenbox Funatic (Lleida)
 4. CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)


Tràiler
Projeccions 

Impuls al doblatge i la subtitulació en català

Amb aquestes produccions, les sales de cinema han estrenat durant aquest any 2022, 45 pel·lícules doblades i/o subtitulades en català amb el suport del Departament de Cultura.

El Departament de Cultura impulsa el doblatge i la subtitulació en català de produccions audiovisuals amb subvencions a les distribuïdores per augmentar l'oferta cinematogràfica en llengua catalana a les sales d'exhibició, a les plataformes digitals i en format físic. L'any 2021 s'han doblat o subtitulat en català, amb el suport de Política Lingüística, més de 2.000 continguts audiovisuals per a sales, plataformes, Blu-ray, DVD i festivals.


Cinema en català

Vols compartir aquesta notícia?