L'Oficina de Turisme de Terrassa s'adhereix al programa Totjoc

CNL de Terrassa i Rubí

Oci en català

L'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Terrassa ha signat l'adhesió amb Totjoc i es compromet a difondre el programa entre els seus clients. La seva botiga ofereix jocs per a totes les edats inspirats en el patrimoni i la cultura popular de Terrassa

Totjoc és un programa impulsat pel Consorci per a la Normalització Lingüística, que té com a finalitat, d'una banda, donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català, i, de l'altra, fomentar-ne l'ús i el consum. Ja fa deu anys d'aquesta iniciativa i destaquem els més de 400 comerços col·laboradors, els 26 fabricants dels sector adherits i un catàleg actualitzat amb més de 1.100 jocs.

El nombre d'accions i activitats relacionades amb el programa no ha parat de créixer gràcies a la col·laboració i la implicació d'agents socials, d'entitats i de les administracions. Moltes d'aquestes accions han tingut com a objectiu sensibilitzar pares i mares, ludoteques i esplais sobre la importància de promoure l'ús del català en els moments de lleure.

Vols compartir aquesta notícia?