El CNL de Barcelona amplia la xarxa d'establiments col·laboradors

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

Gairebé una quinzena d'establiments de Barcelona s'han adherit com a establiment col·laborador del programa Voluntariat per la Llengua i una desena més n'han renovat l'adhesió durant el primer semestre de 2022

Els establiments col·laboradors són comerços que participen en el programa Voluntariat per la Llengua i que adquireixen el compromís de garantir que les persones que vagin a l'establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat.

Alguns d'aquests establiments també ofereixen descomptes amb el carnet de VxL. Els podeu consultar a l'apartat El carnet de VxL.

'Establiments col·laboradors' s'emmarca en el projecte Voluntariat per la llengua, una iniciativaper practicar el català a través de la conversa, ampliar coneixements bàsics i adquirir fluïdesa. A tot Catalunya hi ha més de 3.000 establiments col·laboradors i es poden identificar amb un adhesiu que la majoria tenen penjat a l'entrada de l'establiment i i també reben un diploma nominal.

Vols compartir aquesta notícia?