Alumnes dels cursos de català comenten a Ràdio Sant Andreu els progressos que han fet durant el curs

CNL Ca n'Ametller

Cursos de català

Una representació dels alumnes dels cursos de català per a adults 2021-2022 ha participat en l'espai del Servei Local de Català a Ràdio Sant Andreu per explicar com els va l'aprenentatge de la llengua catalana

A l'espai que el Servei Local de Català, del Consorci per a la Normalització Lingüística,  té al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu hi han participat en l'emissió del dia 15 de juny tres alumnes dels cursos dels nivells Bàsic 3 i Elemental 3. José Luis Gaspar i M. Jesús Martínez, alumnes del Bàsic 3 d'origen madrileny, i Sueli Ramos, alumna de l'Elemental 3 d'origen brasiler, han explicat com els va l'aprenentatge del català, quines són les seves paraules preferides i com els va la pràctica que fan en el dia a dia.

Amb el curs a punt d'acabar i els exàmens finals pendents, ha estat un bon moment per fer balanç i copsar l'opinió dels alumnes sobre les seves motivacions, dificultats i ganes d'aprendre català.

Com sempre, l'espai ha acabat amb una peça musical en català, que per a aquesta ocasió s'ha triat "Tot anirà bé" del santfeliuenc Joan Dausà.

Vols compartir aquesta notícia?