El CNL de Barcelona participa en l'acte de celebració de la independència de les Filipines

CNL de Barcelona

Ús professional

Aquest diumenge 3 de juliol la plaça dels Àngels va acollir la celebració del 124è aniversari de la independència de les Filipines

L'associació Kalayaan Barcelona va omplir de música, menjar i colors l'enorme plaça del MACBA. A l'escenari hi van participar bandes barcelonines locals relacionades amb les Filipines, com ara Harana Band, The Wave Riders i Marc Daniels. Durant tot el dia hi va haver una vintena de paradetes amb menjar i begudes de les Filipines d'associacions i professionals que conformen la comunitat barcelonina d'origen filipí.

Com a actuació inaugural hi van participar un grup d'alumnes de cursos específics de dissabte que van cantar a l'escenari una cançó de bressol tradicional filipina adaptada al català per la professora Núria Rossy: "Tinc un globus". La dinamitzadora Blanca Guillén va explicar breument la tasca del CNL de Barcelona amb la comunitat filipina i va felicitar les alumnes per l'aprenentatge.

En paraules de l'Eunice Averion, presentadora de l'acte: "Ha sigut un dia molt especial per a nosaltres perquè després de dos anys sense poder celebrar-ho, aquest any hem pogut organitzar aquesta festa. Ha sigut molt enriquidor tenir la representació del CNL de Barcelona, i crec que aquesta mena de detalls com la vostra col·laboració i la dels professors fa que afavoreixi l'empoderament de la comunitat filipina a la ciutat."

Vols compartir aquesta notícia?