Òmnium Baix Llobregat Centre s'adhereix al Voluntariat per la llengua

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

Creix la xarxa d'entitats del Baix Llobregat nord i centre que col·laboren a estendre l'ús social del català

Òmnium Baix Llobregat Centre, que engloba les poblacions de Pallejà, el Papiol, Sant Vicenç dels Horts, Molins de Rei, Corbera de Llobregat, Cervelló, la Palma de Cervelló, Vallirana i Torrelles de Llobregat, ha formalitzat l'adhesió amb el Voluntariat per la llengua (VxL). Així, l'entitat s'afegeix a la cinquantena d'entitats, associacions i ens públics del territori que ja hi col·laboren, i es compromet a difondre el programa, oferir les seves activitats als participants i col·laborar puntualment en l'organització d'activitats conjuntament amb el Centre de Normalització Lingüística (CNL) Ca n'Ametller, del Consorci per a la Normalització Lingüística.

El CNL Ca n'Ametller compta, també, amb mil empreses i establiments col·laboradors adherits al VxL, i amb gairebé tres-centes persones voluntàries per la llengua. Tots ells teixeixen una xarxa de suport per a tothom qui vulgui aprendre i practicar el català, proporcionant-los espais, eines i recursos, i acompanyant-los en el seu procés d'aprenentatge perquè no només aprenguin la nostra llengua, sinó que també se la facin seva.

A tot Catalunya hi ha més de 800 entitats, associacions i ens públics que col·laboren activament amb el VxL i contribueixen a estendre l'ús social del català.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?