Un centenar de persones han gaudit de la música a la cloenda del curs de Castellbisbal

CNL Ca n'Ametller

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

El testimoni d'alumnes, aprenents i voluntaris i el grup musical JES han fet vibrar els assistents a la cloenda dels cursos i del Voluntariat per la llengua

L'Oficina de Català (OC) de Castellbisbal, del Consorci per a la  Normalització Lingüística, ha celebrat avui a la sala d'actes de l'Ajuntament de Castellbisbal la trobada de parelles lingüístiques de la 17a edició del Voluntariat per la llengua i d'alumnes dels cursos de català per a adults. L’acte ha comptat amb la presència de la regidora d'Educació, Melani Solís, la coordinadora d'ensenyament del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Montserrat Guevara i la tècnica de Normalització Lingüística de l'OC de Castellbisbal, Marta Serra, a més de testimonis de voluntaris, aprenents, alumnes i una representant d'un establiment col·laborador amb el Voluntariat per la llengua.

Després de dos anys sense cap celebració ni trobada amb alumnes ni parelles lingüístiques, i després de superar períodes de confinament en què només s'han fet cursos i parelles lingüístiques de manera virtual, per fi s'ha pogut fer una celebració amb tots els ets i uts en aquest final de curs 2021-2022.

El grup musical JES, format pel Joan, l'Ernest i la Silvia, ha animat la trobada amb cançons tan conegudes com Venim del nord, venim del sud i Que tinguem sort de lluís Llach; Camins de Sopa de Cabra; Paraules d'amor de Joan Manuel Serrat, i Bicicletes de Blaumut.

Tothom ha pogut cantar gràcies al full de mà que tenien tots els assistents amb les lletres de les cançons i d'aquesta manera s'han creat moments d'eufòria en què tothom acompanyava els músics.

En definitiva, aquest acte de celebració tan esperat ha tingut moments especialment emotius amb els testimonis de persones vingudes d'arreu del món i ha servit per fer un reconeixement a totes elles i per animar-los a continuar el seu camí per l'aprenentatge i ús del català.

Vols compartir aquesta notícia?