La festa de final de curs va incloure una visita guiada a l'Espai Cràter, una excursió i un berenar

CNL de Girona

Cursos de català

Entre els dos grups guiats a l'Espai Cràter, la pujada al volcà del Montsacopa i el berenar a la plaça de les rodes, la festa va reunir 90 alumnes, i també alguns voluntaris del VxL

Es van fer dos grups, de 25 persones cadascun, per fer una visita guiada a l’Espai Cràter. Mentre un grup, el de les 5, entrava al museu, l’altre grup caminava fins a dalt del volcà del Montsacopa. A les 6, es van intercanviar els grups: així tothom va poder fer, si va voler, les dues activitats. Hi va haver persones que només van triar de pujar al volcà o de venir només al berenar, que es va fer a la plaça de les Rodes, a les 19 h.

Entre totes tres activitats (visita a l’Espai Cràter, excursió al volcà i berenar), la cloenda va comptar amb 90 persones, entre alumnes dels cursos de català, aprenents i voluntaris del Voluntariat per la Llengua.

Aquesta és la primera activitat de cloenda que s’organitza després de la pandèmia, i la resposta ha sigut molt bona. Gràcies a tothom per participar-hi i gràcies pel guiatge tan fantàstic que va oferir l’Espai Cràter a les seves instal·lacions.

Vols compartir aquesta notícia?