Descobreix Barcelona aprenent català, nou cicle d'activitats del CNL de Barcelona

CNL de Barcelona

Activitats complementàries

El CNL Barcelona inicia un nou cicle d'oferta d'activitats conduïdes per professorat del CNL de Barcelona i adreçat principalment als nostres usuaris, tant alumnes com participants del programa del Voluntariat per la llengua

Grup fent una passejada pel Born.

Les activitats estan pensades per assolir un doble objectiu, facilitar el coneixement de l'entorn a la nostra ciutat i crear un marc per a la pràctica de l'ús oral del català més enllà de l'aula i en un context real per a les persones que hi assisteixin.

Els participants, doncs, disposen d'un espai de trobada, que en alguns casos serà mentre es desenvolupi l'activitat i en d'altres una estona en acabar, per poder fer aquesta pràctica i que les activitats esdevinguin, també, una eina més en el seu procés d'aprenentatge del català.

Aquesta nova oferta d'activitats, a banda d'explicar-se a les aules, es publica de forma setmanal a l'agenda del web del centre i també a les xarxes socials. No us deixeu perdre aquesta oportunitat de conèixer la ciutat mentre practiqueu el català.

Material de difusió de les primeres activitats.

Vols compartir aquesta notícia?