Juguem a l'Scrabble per celebrar el final del curs

CNL L'Heura

Cursos de català, Oci en català

El darrer dia del curs, alumnat del CNL L'Heura ha jugat a l'Scrabble amb la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC) a la Biblioteca del Fondo.

Un curs Inicial i un curs Bàsic 1 s'han trobat a la Biblioteca per acomiadar el curs jugant en català. En Francesc i la Cristina de la Federació han dinamitzat una adaptació del joc de l'Scrabble perquè els aprenents de català hi poguessin jugar d'una manera accessible i divertida.

L'activitat ha consistit en trobar paraules relacionades amb la primavera, com podeu veure en el vídeo. Primer, s'han dit en veu alta un conjunt de lletres que els alumnes han hagut de buscar i posar en un faristol. Després han cercat la paraula que es podia fer amb aquest conjunt de lletres. Finalment, l'han posat en un tauler, guiats per les explicacions de la Cristina que es mostraven en un tauler gran i vertical perquè tothom ho pogués seguir.

A través de l'Scrabble, la FISC organitza moltes activitats per fomentar l'ús del català i totes les habilitats lingüístiques, socials i de cohesió que aquest joc facilita.

A continuació podeu veure el vídeo de l’activitat que ha fet la Federació Internacional de Scrabble en Català:

I també algunes imatges de l’activitat:

   

Vols compartir aquesta notícia?