S'ha acabat la segona edició de l'ENDEVINA-LA

CNL de Girona

Activitats complementàries

S'han recollit 410 butlletes, 386 de les quals eren correctes

La segona edició de l’Endevina-la a Olot ha estat organitzada pel Servei de Català d’Olot-la Garrotxa i Òmnium Garrotxa, amb la complicitat de l’Associació de Comerciants d’Olot.

Del 18 de maig al 16 de juny, 92 comerços han lluit, a l’aparador, un cartell amb un jeroglífic per resoldre. Els ciutadans podien entrar a qualsevol d’aquests establiments, agafar una butlleta i omplir-la amb la solució d’un d’aquests jeroglífics; les butlletes es podien dipositar a vuit establiments. Tothom hi podia participar tantes vegades com volgués, sempre que fos per resoldre jeroglífics diferents.

En total, s’han recollit 410 butlletes, 386 de les quals eren correctes i han entrat en el sorteig. Aquest sorteig de dos premis es va fer el dissabte 18 de juny, en el marc del Shopping Nit organitzat per l’ACO.

Les dues butlletes guanyadores han estat la d’Anna Muntada (que va recollir el premi el mateix dissabte, a l’estand que l’ACO havia muntat davant de l’església de Sant Esteve) i Jan Mayà, amb qui ja s’ha contactat i passarà a recollir-lo el dimecres 22 de juny. Els premis consistien en dos lots molt grossos, amb productes per a tota la família, atès que l’Endevina-la està concebut com un joc obert a tothom, petits i grans.

Vols compartir aquesta notícia?